IDN Forums - Internationalized Domain Names  
Home | Advertise on idnforums | Premium Membership

Go Back   IDN Forums - Internationalized Domain Names > Regional Specific Discussion > 日本語ドメイン

日本語ドメイン Discussion for Japan IDN Domain names. Japanese IDNs are available in .com .net & .jp

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 5th February 2007, 01:12 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 6
iTrader: (0)
Rep Power: 0
llace is an unknown quantity at this point
not displaying properly

I have a practice site up but does not display Japanese characters correctly for many even though they have Jap. language enabled, explorer 7, etc. Thought it might be something in the meta that was wrong. Can any one please tell me if they can see what I have done wrong ? I appreciate your input. Thank you.
http://xn--f9j3ab9ev80s0xomst.com
llace
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 5th February 2007, 01:24 AM
Olney's Avatar
A.W.O.L
 
Join Date: Sep 2005
Location: Tokyo, Japan
Posts: 2,747
iTrader: (13)
Rep Power: 0
Olney has a little shameless behaviour in the past
Re: not displaying properly

I'm not sure if you changed something already but it shows up fine on my PC.
I looked at it on IE7 & Firefox.

Also you have
"Robots" "No archive" in your code
This tells the search engines not to index your pages.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th February 2007, 01:50 AM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,838
iTrader: (43)
Rep Power: 1603
markits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enoughmarkits will become famous soon enough
Re: not displaying properly

I can view it here via ie7.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th February 2007, 01:54 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 6
iTrader: (0)
Rep Power: 0
llace is an unknown quantity at this point
Re: not displaying properly

Hmm. Thanks for the reply. Have not changed anything. Part of the meta showed up funny when I posted it once.
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOARCHIVE">
<meta http-equiv="Content-Language" content="ja">
<meta name="description" content="子供本">
<meta name="keywords" content="子供本,出版会社,写真,本の名前,著者,リンク.childrensbooks,">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>homepage</title>
</head>
Also the meta NOARCHIVE, I thought was so the bots would not cache the snapshot. Wanted to remove a cache of when the domain name was parked.
Wonder why some folks have trouble viewing the charcater correctly. Thanks again. llace
Hmm again, This time all the meta views correctly. LOL go figure..

Last edited by llace; 5th February 2007 at 02:00 AM..
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th February 2007, 01:55 AM
Fka200's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: SoCal (The Valley)
Posts: 2,135
iTrader: (21)
Rep Power: 1219
Fka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enoughFka200 will become famous soon enough
Re: not displaying properly

looks great!
__________________
Fka200 Domain Blog
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:04 PM.

Site Sponsors
Your ad here
buy t-shirt
מחיר הזהב

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0
Copyright idnforums.com 2005

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54